DVD's en specials

That's Life Magazine is al meermalen betrokken geweest bij bijzondere projecten. We hebben films gemaakt in Zuid Afrika, Oeganda en Brazilië. Prachtige dvd's met veel aandacht voor muziek. Maar ook specials over organisaties als Interserve, Bright Fame en Amarant Vakantiereizen.

Zuid-Afrika

Een dvd over het werk van Victory4All. De armoede in de townships in Jeffrey's Bay, aan de zuidkust van Zuid Afrika. Johan en Astrid Vos leiden je rond in de sloppenwijken waarin een deel van de zwarte en gekleurde bevolking is terechtgekomen. Muziek en zang van kinderen en tieners, maar ook van gospelartiesten. Een korte impressie:

Oeganda

We hebben in het kinderdorp Namugongo, van Stichting Kinderhulp Afrika, een dvd en een cd opgenomen, met medewerking van Arjen en Efi Knevel. Jeroen Elferink tekende voor de filmbeelden. Een schitterende opname van natuurlijk het kinderdorp, maar ook van de Nijl en vanaf de markt van Kampala.

Brazilië

In opdracht van Youth With a Mission maakten we in 2011 een heel bijzondere dvd over de acht projecten van YWaM in belo Horizonte. We filmden en spraken de straatkinderen, die vaak verslaafd zijn aan lijmsnuiven en alcohol. Kijk mee naar het werk van YWaM en vraag je af of je misschien zelf ook wel wilt meehelpen!

BRIGHT FAME
In het meinummer van 2012 staat een prachtige reportage over het werk van Frits Rouvoet. Hij werkt in Amsterdam en helpt vanuit zijn stichting Bright Fame de vrouwen op de Wallen. Het bijzondere nummer is nog verkrijgbaar. Bel of mail even naar ons voor een nummer!