Over ons

That's Life Media is een uitgeverij van magazines, boeken, gedichtenbundels, DVD's en andere media. That's Life Media is opgericht door Jan Piet in 2009. Het kantoor is gevestigd in Zeist:

That's Life Media
Krakelingweg 10
3707 HV Zeist
06 53 77 43 36
info@thatslifemedia.nl

That's Life Media heeft in de afgelopen jaren een gevarieerd aanbod uitgegeven. Zo geven we tien maal per jaar het That's Life Magazine uit. Hebben we een viertal gedichtenboekjes uitgegeven in samenwerking met ARK Media en eind 2012 hebben we een extra magazine 'Inspiratie en Passie' uitgegeven.

Op dit moment zijn we al weer bezig met andere specials en boeken. Maar we zijn ook geïnteresseerd in andere uitgaven. Kijk hoe u als (beginnend) schrijver misschien wel uw boek kunt laten uitgeven. Misschien wilt u op een andere manier meedoen. Maak gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek!

That's Life Netwerk

That's Life Media behoort bij That's Life Netwerk, een netwerk met een breed aanbod aan diensten: That’s Life Academy, That’s Life Meeting Point, That’s Life Media en That's Life Mission. That’s Life Netwerk staat voor: ontmoeten, verbinden, leren en doen. Het doel is verschillende ‘partijen’ zowel deelnemer als aanbieder van producten en diensten te laten zijn: particulieren, vertegenwoordigers van bedrijven of ideële organisaties en instellingen, leiders en leidinggevenden.